къща за гости СТАРАТА ЛОЗА
село Ново Градище
къща за гости СТАРАТА ЛОЗА

 

За контакти и резервации:

тел. : 0886457189 - Иван Георгиев
тел. : 0888622758 - Георги Георгиев
email : vanko_ss@abv.bg